Verkeersrecht

 

 

JKN Juridisch Advies heeft een dochteronderneming genaamd www.boetejuristnu.nl, dat is gespecialiseerd in het aanvechten van verkeersboetes en naheffingsaanslagen voor verkeerd parkeren. Heeft u te maken gekregen met een onterechte boete? Maak er dan werk van en vecht deze aan. 

 

In Nederland zijn er maar een beperkt aantal juristen die hier diepgaande kennis van hebben. Bij Boetejuristnu.nl benutten wij onze specifieke kennis van verkeersrecht om u optimaal te adviseren en te ondersteunen.

 

Een verkeersboete aanvechten?

Ligt er onverwachts een fikse snelheids- of parkeerboete op de mat? Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Zeker niet wanneer het in uw ogen om een onterechte boete gaat. In zulke gevallen is het belangrijk om actie te ondernemen en uw rechten te kennen. Bij Boetejuristnu.nl staan we klaar om u te helpen bij het aanvechten van deze boete.

 

Wij vergroten de kans op een goede uitkomst. Met onze expertise in verkeersrecht analyseren we uw situatie grondig en ontwikkelen we een effectieve strategie om de boete aan te vechten. 

Waarom Boetejuristnu.nl ?

Boetejuristnu.nl beschikt over de kennis en ervaring om verschillende soorten verkeersboetes aan te vechten. In de meeste gevallen kunnen wij al snel beoordelen of een boete terecht is opgelegd en welke mogelijkheden er zijn om deze te betwisten. Onze juristen zijn gespecialiseerd in verkeersrecht en hebben succesvolle strategieën ontwikkeld om onterechte boetes aan te vechten. Zo profiteert u van de volgende voordelen: 

 

  • Voor Є 11,99 wordt uw zaak door Boetejuristnu.nl beoordeeld op haalbaarheid en krijgt u van hen een ervaren en vaste jurist toegewezen.

  • Bij Boetejuristnu.nl behandelen wij uw zaak niet alleen online, u krijgt ook altijd persoonlijk contact met een van onze juristen.

  • U bent zelf geen tijd en moeite kwijt voor het aanvechten van uw boete, slechts met een enkele klikken geregeld. 

 

  • Onze juristen zijn gespecialiseerd in het aanvechten van verkeersboetes, iets wat doorgaans weinig in Nederland wordt aangeboden.

 

  • Wij controleren ook of alle juridische formaliteiten zijn nageleefd en hebben ruime ervaring in het voeren van juridische procedures.

Verkeersstrafrecht bij JKN juridisch Advies

Bij JKN Juridisch Advies staan onze juristen voor u klaar om u te helpen bij verkeersmisdrijven zoals omschreven in artikel 6 van de Wegenverkeerswet. Dit kan onder meer betrekking hebben op de invordering van uw rijbewijs wegens alcoholgebruik of snelheidsovertredingen.

 

Daarnaast kan het voorkomen dat de politie uw auto in beslag neemt. Wij bieden u dan graag ondersteuning bij het terugvorderen van uw voertuig. Vaak speelt er dan ook een bestuursrechtelijk traject bij het CBR, waar u ook kunt rekenen op onze expertise. Wij zijn er om u in iedere stap van het proces te begeleiden.

 

Bestuursrechtelijk verkeersrecht bij JKN

Het CBR is, naast het Openbaar Ministerie, bevoegd om maatregelen te nemen ten aanzien van (de eigenaar van) een rijbewijs. Denk hierbij aan een schorsing van uw rijbewijs, de verplichting om een cursus te volgen, of uitgebreide lichamelijke en psychische onderzoeken om uw rijgeschiktheid vast te stellen. De gevolgen hiervan kunnen ingrijpend zijn, daarom raden we u aan om altijd direct contact met ons op te nemen en niet te wachten.

 

Vaak leiden dergelijke strafrechtelijke en/of bestuursrechtelijke trajecten tot arbeidsgeschillen. Ons kantoor behandelt dan ook veel arbeidszaken waarbij de werknemer door verlies van het rijbewijs wordt geconfronteerd met een ontslagprocedure. In dat geval kunnen wij bij de kantonrechtbank bijstand bieden.

 

Advies nodig bij vraagstukken over verkeersrecht?

Kunt u wel wat advies gebruiken bij juridische vraagstukken over het verkeer? Of kunt u direct bijstand gebruiken bij een juridisch geschil? Neem dan direct contact met ons op. Onze juristen gaan vervolgens graag voor u aan de slag om uw verkeersboete aan te vechten. Hierdoor kunt u mogelijk tientallen tot honderden euro’s besparen.

Veelgestelde vragen over verkeersboetes aanvechten 

Moet de verkeersboete vooruit worden betaald?

In de brief die u ontvangt van het Openbaar Ministerie staat dat u de boete niet direct hoeft te betalen. Toch is het advies om dit wel te doen, dan heeft u namelijk geen omkijken meer naar de zaak en vermijdt u het risico dat de rechter uw beroep afwijst, omdat de boete niet tijdig is betaald. Mocht later blijken dat de boete later ten onrechte is vastgesteld, dan ontvangt u het bedrag gewoon weer op uw rekening.

Hoe groot is de kans dat mijn boete wordt kwijtgescholden?

Normaliter is de kans ongeveer 30%. Hierbij wordt geen rekening gehouden met de specifieke omstandigheden van uw zaak, zoals de aard van de overtreding, de bewijsvoering en eventuele verzachtende omstandigheden.